PROSJEKTER / UNGDOMSUTVEKSLING


STUDENT

Har du lyst til å tilbringe et skoleår i utlandet? Er du reiselysten og nysgjerrig? Er du utadvent og liker og treffe nye mennesker? Kan du tenke deg å bli kjent med andre kulturer og levemåter? Har du lyst til å bli god i språk? Er du mellom 16 og 18 år, har du en unik sjanse til å tilbringe et skoleår i utlandet!

RÅDGIVER

Som student er skal du ha en rådgiver under ditt utvekslingsår. Denne velges fra den rotaryklubben du kommer til. Rådgiveren skal være en nøytral person og ikke en av verts-familienes medlemmer eller noen som er med å administrere utvekslingsprogrammet.

VERTSFAMILIE

Å være vertsfamilie for en utenlandsk student er en morsom og lærerik opplevelse. Familien skal være hjemmebasen for studenten og la denne gli inn i familien som et vanlig familiemedlem. Vertsfamilien bidrar til at studenten får best mulig utbytte av året og lærer en annen kultur, språk og skikker å kjenne. Å være vertsfamilie er en givende oppgave!

ROTARYKLUBBENS ANSVAR

Det er styret i den enkelte rotaryklubb som bestemmer om de skal ha ungdomsutveksling, og alle klubber har én person som er valgt til å ha ansvaret for ungdomsutvekslingen i klubben: CYEO (Club Youth Exchange Officer).

Les gjerne mer her.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Embetsgarden
Adresse: Alfarvegen 117
Postnummer: 3540
Sted: Nesbyen
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00
Møtespråk: no

Place content here
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...